Koen Hut

Consultant

Koen Hut

Consultant

Koen is een analyticus die snel verbanden legt en tot de kern komt. Hij maakt gemakkelijk contact en wordt gezien als goede gesprekspartner die durft uit te dagen en altijd op zoek is naar de vraag achter de vraag. Koen neemt graag een strategisch perspectief met een focus op innovatie en hij vindt het leuk om daarbij creatief en conceptueel te denken. Dit weet hij goed in woorden te vatten en daarmee over te brengen op anderen. Met deze vaardigheden levert hij graag zijn bijdrage aan duurzame projecten.

My talent

-

My education
  • MScBusiness Information Management
  • Bachelor Marketing Management (met lof)
People and organizations that inspire me
  • Leiders die het hoofd met het  hart combineren, en laten zien dat duurzaamheid wél kan. Voorbeelden zijn Feike Sijbesma (CEO DSM), Yvon  Chouinard (founder Patagonia), Elon Musk (SolarCity, Tesla, Hyperloop),
  • De restauranteigenaren die in  Netflix’s ‘Chefs Table’ worden geportretteerd – prachtige levensverhalen,  veel passie en creativiteit
  • Barack Obama is voor mij hét  voorbeeld van inspirerend leiderschap: intelligent, nadenkend, charismatisch,  nederig, positief – ik mis hem op het wereldtoneel.
What I like to do in my spare time

Lekker koken en eten,borrelen in de stad, sporten (gym, wielrennen, yoga), musea, een rondje varen met de boot waarvan ik samen met wat vrienden trotse eigenaar ben. Op vakantie ben ik graag buiten actief: wandelen, kitesurfen, skiën.

This track kicks off my weekend

Ontkennen heeft geen zin, mijn guilty pleasure genre is funky disco muziek.

met ons werken
Wil je de expertise van nlmtd inschakelen?

Mail dan naar tom@nlmtd.com of bel +31 6 5063 0647

solliciteren
Wil je ons team komen versterken?
Meer informatie