David Kat

Manager

David Kat

Manager

Ik ben David Kat, een Amsterdammer die weet dat de wereld groter is en ik heb dan ook twee jaar in London gewerkt en even lang in Paris. Na 12 corporate jaren, onderneem ik nu al 15 jaar, met een focus op het creëren van positieve impact. De klimaatcrisis biedt ongeëvenaarde kansen een triple bottom line te realiseren

My talent

Ik zie kansen in het combineren van unieke proposities. Vaak vanuit bedrijven die zelf de mogelijkheid om samen te werken nog niet zagen. Daarmee creëer ik blijvende positieve impact.

My education

Als gymnasiast wilde ik een top MBA halen en ging naar Nyenrode omdat ik dat als de beste weg zag. Werkend in het Londen en Parijs, rond de eeuwwisseling, wilde ik juist meer corporate werkervaring, om zelf de lessen in de ondernemende praktijk te kunnen brengen.

People and organizations that inspire me

Drawdown.org zijn wetenschappers die bewezen oplossingen uit onderzoeken samenbalden. Dit is een ‘receptenboek’ om de klimaatcrisis met impact, schaal en winstgevendheid aan te pakken. En mij leidraad om voedselverspilling te voorkomen, dat staat boven aan deze ranglijst.

What I like to do in my spare time

Mijn meest gedenkwaardige momenten zijn met mijn dochters in een een museum, als ze om meer en meer verhalen vragen. Die zij dan maanden later met onverminderd enthousiasme terug kunnen vertellen.

This track kicks off my weekend

Hustlin’ - Rick Ross feat. Busta Rhymes

met ons werken
Wil je de expertise van nlmtd inschakelen?

Mail dan naar tom@nlmtd.com of bel +31 6 5063 0647

solliciteren
Wil je ons team komen versterken?
Meer informatie