Alexander van Noort

Director

Alexander van Noort

Director

Alexander is gefocust op complexe systemen met betrekking tot energie, infrastructuur en ondergronddata markten en creëert transparante strategieën voor een duurzame winstgevende toekomst. Twee decennia in de internationale energie- en geodata-industrie zijn begonnen met exploratie naar nieuw olie & gas als een Schlumberger field engineer, maar ontwikkelden zich tot allround strategisch inclusief leiderschap. Door het proces van innovatie, design en strategisch denken, en door te luisteren, te coachen en te communiceren, heeft hij veel diverse teams laten floreren. Combineer het principe van continue verbetering, solide zakelijk leiderschap, oog voor talentenselectie en -ontwikkeling met zijn energie en je hebt een gebalanceerde mix voor het ondersteunen van uitdagende transformatieprojecten. Gedurende zijn carrière ontwierp en implementeerde hij een verscheidenheid aan succesvolle creatieve strategieën. Hij deed dit hands-on voor afzonderlijke bedrijfslocaties als ook voor wereldwijde digitale transformaties voor multinationals. Hij geeft echt om de toekomst van onze planeet en is ervan overtuigd dat winstgevend ondernemen en een duurzaam milieu hand in hand gaan.

My talent

Analyseer complexe organisatorische uitdagingen, creëer teammotivatie en zet samen een simpele inspirerende richting uit naar een succes.

My education

MSc Technische Aardwetenschappen, Technical University Delft

MSc Management Oil & Gas Industry, Heriot-Watt University, Edinburg

Executive Certificates: Disciplined Enterpreneurship, HR and more, MITSloan, Boston

People and organizations that inspire me

Ayn Rand, als grondlegger voor het objectivisme

Janine Bunyus als vaandeldrager van Biomimcry

Dan Pink, omdat hij team motivatie in alles impliciteit neergezet heeft

Alain de Botton voor het ter discussie stellen van de normaal, maar altijd vanuit een positief oogpunt

What I like to do in my spare time

Hockey, bergwandelen, kickboxen, skien en snowboarden, koken (en eten), opera, moderne kunst, ontwerpen architectuur, en zeker Lego

This track kicks off my weekend

Hard to Handle, Black Crowes, of Let love Rule: Lenny Kravitz

met ons werken
Wil je de expertise van nlmtd inschakelen?

Mail dan naar tom@nlmtd.com of bel +31 6 5063 0647

solliciteren
Wil je ons team komen versterken?
Meer informatie